ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σακελλαροπούλου-Βορίδης έδωσαν φωτογραφική πολιτογράφηση στο πρώην πρέσβη του Ισραήλ

  




Στις 20 Απριλίου του 2023 η πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέδωσε προεδρικό διάταγμα  με το οποίο ενημερώνει άπαντες τους Έλληνες ότι απονέμει την Ελληνική Ιθαγένεια στον Ισραηλίτη ΑΒΙΡΑΜ ΡΑΜ του ΜΩΣΣΕ.
Την επομένη ημέρα στις 21 Απριλίου του 2023  μια μέρα πριν την ανακοίνωση των εθνικών εκλογών το προεδρικό διάταγμα δημοσιεύετε στο ΦΕΚ Β΄2604.



Με πρόταση του Υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε:

Πολιτογραφούμε τιμητικά ως Έλληνα πολίτη τον αλλοδαπό ΑΒΙΡΑΜ ΡΑΜ του ΜΩΣΣΕ, γεννηθέντα στις 18.12.1955 στο Τελ Αβίβ-Γιάφο του Ισραήλ 

Το γεγονός ότι ο αλλοδαπός ΑΒΙΡΑΜ ΡΑΜ μέσω του έργου του έχει συνεισφέρει στην εμβάθυνση των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων αλλά και στην ανάπτυξη των ελληνικών σχέσεων με την εβραϊκή κοινότητα στις Η.Π.Α. και παράλληλα με τις εξειδικευμένες γνώσεις του, τη διπλωματική του εμπειρία και τον διεθνή κύκλο επαφών του δύναται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Κύριε Βορίδη και κυρία Σακελλαροπούλου μπορείτε να πείτε στους Έλληνες τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στην Ελλάδα εκτός από αυτές που αναφέρονται μέσα στο ΦΕΚ ?

Μήπως οι υπηρεσίες του έχουν να κάνουν με τις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης του νερού?

Ο ίδιος στην ιδιωτική επαγγελματική του σελίδα αναφέρει ότι ένα από τα έργα του είναι και η ιδιωτικοποίηση   της ΕΥΑΘ, της Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.

Για ποιο λόγο έπρεπε να γίνει Έλληνας ο συγκεκριμένος Ισραηλίτης-Εβραίος?

Αν έχει να προσφέρει υπηρεσίες στην Ελλάδα δεν μπορούσε να τις προσφέρει ως 
Ισραηλίτης-Εβραίος?

Ποιος είναι ο ΑΒΙΡΑΜ ΡΑΜ?




Υπηρέτησε στο Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ για 25 χρόνια και φέρνει μαζί του πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως κορυφαίος σύμβουλος στον ιδιωτικό τομέα. Ενώ ήταν στο Υπουργείο Εξωτερικών, κατείχε βασικές θέσεις, με κυριότερη τον Επιτελάρχη του Α.Ε. Shimon Peres και τον Πρέσβη στην Ελλάδα. Η εμπειρία του στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε έργα μεγάλης κλίμακας όπως το Red-Dead, την αποκατάσταση του ποταμού Κάτω Ιορδάνη και σε διαφορετικό τομέα, τις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, της Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.
 
Το Ram Aviram ζει και αναπνέει διασυνοριακές αλληλεπιδράσεις νερού. Κατά την τελευταία φάση της διπλωματικής του σταδιοδρομίας, ο κύριος στόχος του ήταν η υδροπολιτική και άλλα θέματα σχετικά με το νερό. Υπηρέτησε ως διευθυντής της Πολυμερούς Ομάδας Διαπραγμάτευσης Υδάτων του Ισραήλ για πέντε χρόνια. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε και δημιούργησε σημαντικά περιφερειακά έργα νερού, όπως το Κέντρο Έρευνας Αφαλάτωσης Μέσης Ανατολής στο Μουσκάτ του Ομάν. Ήταν επίσης ο ιδρυτής και ο πρώτος διευθυντής του Τμήματος Νερού και Περιβάλλοντος, το οποίο συντόνιζε τις προσπάθειες για την παγκόσμια εμβέλεια του Ισραήλ στον τομέα του νερού. Ήταν μέλος των διμερών διαπραγματευτικών ομάδων του Ισραήλ με τους Παλαιστίνιους, τη Συρία και τον Λίβανο.

Το 2016 παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη.

Κύριε Βορίδη και κυρία Σακελλαροπούλου  ντρέπομαι που είστε Έλληνες και ξέρετε γιατί ?
Έλληνας γεννιέσαι και δεν σε κάνουν κάποιοι δίνοντας σου την Ελληνική Ιθαγένεια.
Αν αυτό το προεδρικό διάταγμα δεν είναι φωτογραφική πολιτογράφηση τότε να μας εξηγήσει γιατί τόσο μεγάλη βιασύνη να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ άμεσα?

Ας δούμε τι έλεγε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης για την χορήγηση Ιθαγένειας
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Στόχος, όπως επισημαίνει στα «ΝΕΑ» ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, είναι να εναρμονιστεί η χώρα μας με τα πρότυπα χορήγησης ιθαγένειας των ευρωπαϊκών κρατών, «παρέχοντας απόλυτη διαφάνεια σε όλα τα στάδια της προβλεπόμενης διαδικασίας, θωρακίζοντας παράλληλα το αδιάβλητο των εξετάσεων μέσα από μια σύγχρονη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία θα βάλει τέλος στις σοβαρές παθογένειες των περασμένων ετών». σ.σ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Η ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΑ ???

Η Ε.Ε. ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1.  Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.





  


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

SACRED ELLANIA TEXTS



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια