ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ... 193 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ.!

  



Νέα Συνθήκη Π.Ο.Υ για την επόμενη πανδημία Lockdown υποχρεωτικούς εμβολιασμούς Ψηφιακά πιστοποιητικά και μετακίνηση..



Ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση με συνθήκη που δίνει στο ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στα κράτη! Είχαμε αναφέρει ότι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 193 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία, μια απόλυτη υγειονομική δικτατορία.

Κι ενώ αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας και θα πρεπε να είναι πρώτη είδηση στα εταιρικά μέσα της διαφθοράς, ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα!

Όσες Χώρες αρνούνται θα υφίσταται κυρώσεις..Αναγκαστικές καραντίνες και lockdown, υποχρεωτικός εμβολιασμός, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετακίνησης είναι μερικές από τις προτάσεις του ΠΟΥ για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει για την «αντιμετώπιση» της επόμενης πανδημίας.

Η διαφορά όμως με τις προηγούμενες συνθήκες του ΠΟΥ, είναι ότι αυτή τη φορά η νέα συνθήκη θα δεσμεύει νομικά (legally binding international rules) τα κράτη-μέλη που θα την υπογράψουν, να ακολουθούν όλες τις προβλέψεις της και τα άρθρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν κυρώσεις.

Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.


Το σχέδιο γνωστό έως τώρα ως «zero draft» συζητήθηκε για πρώτη φορά στις 7 Δεκεμβρίου του 2022 και θα οριστικοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου όταν αντιπρόσωποι από τις 193 χώρες μέλη του ΠΟΥ θα συναντηθούν για να το εγκρίνουν


Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.
Μυστικές διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη της Ελβετίας, για να συζητηθούν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που θεωρούνται δεσμευτικό μέσο του διεθνούς δικαίου.


Παρόμοιες διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα για τη σύνταξη μιας νέας συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ .

Αν και τα δύο συχνά συγχέονται, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΚΥ και η προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία αντιπροσωπεύουν δύο ξεχωριστές αλλά σχετιζόμενες σειρές προτάσεων που θα άλλαζαν θεμελιωδώς την ικανότητα του ΠΟΥ να ανταποκρίνεται σε «έκτακτες καταστάσεις δημόσιας υγείας» σε όλο τον κόσμο — και, προειδοποιούν οι επικριτές, απογυμνώνουν σημαντικά έθνη της κυριαρχίας τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το The Defender , το πλαίσιο IHR επιτρέπει ήδη στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης αυτής της χώρας, αν και το πλαίσιο απαιτεί από τις δύο πλευρές να προσπαθήσουν πρώτα να καταλήξουν σε συμφωνία.

Στόχος της νέας συνθήκης είναι η επιβολή ενός καθεστώτος πλήρους ελέγχου μέσω του «ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού» με το οποίο θα ελέγχονται όλες οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων.




 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

SACRED ELLANIA TEXTS


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια